Toch bijna wethouder?

Nee, maar wel opnieuw 4 jaar uw vertegenwoordiger in de raad!

De stemgerechtigde leden van de gemeenteraad zijn gisteren niet zonder meer akkoord gegaan met de voorgedragen wethouders. Ik ben er best wel trots op dat ook ik, totaal onverwachts, twee stemmen op mijn naam heb gekregen 🙂 Zie ook het artikel In BNdeStem.

Desalniettemin, ik zal niet als wethouder maar wel als gemeenteraadslid de komende vier jaar heel erg mijn best gaan doen om de Roosendaalse burgers zo goed mogelijk in de raad te gaan vertegenwoordigen. Via dit platform kun je meepraten over al datgene wat in de gemeenteraad speelt en is ook de weg om mij te attenderen over alle zaken die van belang kunnen zijn voor Roosendaal. Ben en blijf betrokken, Praat Mee!

Foto: Peter van Trijen/pix4profs

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *