Vitaal Liberaal

Als democratisch gekozen raadslid ben ik op de eerste plaats jullie vertegenwoordiger bij het bepalen van het beleid van de gemeente Roosendaal op de belangrijkste punten. De leden van de gemeenteraad houden zich ook bezig met de begroting en controleren het college van burgemeester en wethouders of het beleid goed wordt uitgevoerd. Ik heb mijn verantwoordelijkheid als raadslid de afgelopen twaalf jaar goed kunnen combineren met actief ondernemerschap in de horeca waar ik mijn leven lang een luisterend oor ben geweest voor de Roosendalers en onze bezoekers. Voor de komende periode beschik ik over veel meer tijd, heb inmiddels weer vier jaar meer ervaring en ben bereid om al mijn kennis en energie in te gaan zetten voor onze mooie gemeente.

Gastvrijheid en democratie staan hoog in mijn vaandel! Ik ben liberaal in hart en nieren. Eerlijk en transparant. Hiernaast kan ik me goed vinden in het Conciglio Manifesto waar het individu en onderlinge samenwerking centraal staan, we altijd samen op zoek zijn naar een betere oplossing en de zeventien duurzame doelstellingen van de Verenigde Naties worden nagestreefd.

De wereld en ons land veranderen in een hoog tempo. We moeten steeds sneller beslissingen nemen en door voortschrijdend inzicht continue bereid zijn beleid bij te sturen. De rol van het lokaal bestuur en haar dienstverlening zal door de decentralisatie van overheidstaken verder gaan toenemen. Dit alles maakt het noodzakelijk om in mijn verantwoordelijkheid als jullie vertegenwoordiger in de raad meer intens te gaan communiceren en te overleggen.

Ik beloof alle inwoners van de gemeente Roosendaal dat ik in de komende raadsperiode tot aan 2022, iedereen op deze website op de hoogte zal gaan houden over mijn uitgangspunten, overwegingen en beslissingen in de gemeenteraad.

Registreer en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en praat vooral mee zodat ik meer dan ooit opnieuw een luisterend oor voor alle Roosendaalse inwoners mag en kan zijn!

Met liberale en gastvrije groet,

Jac Wezenbeek