VITAAL LIBERAAL LIJST 10

by author page

1 comment Nieuws

Verkiezingsnieuws
Nieuws van Jac Wezenbeek

Beste lezers,

Het is nu definitief, we gaan meedoen met de gemeenteraadsverkiezingen in Roosendaal. En wel met Vitaal Liberaal, zoals ik u in mijn vorige nieuwsbrief al vermeldde. En het wordt Lijst 10.

Vitaal Liberaal wil extra aandacht voor de snelst groeiende bevolkingsgroep: de ouderen. Deze mensen zijn vaak niet zo mondig, laat staan opstandig. Aan hen danken we onze welvaart, dus verdienen zij een minimum aan obstakels in hun dagelijks leven en goede welzijns- en zorgvoorzieningen.

Vitaal Liberaal is een ambitieuze partij, die zich naast voor de hand liggende speerpunten als veiligheid, bereikbaarheid, economie, milieu en gezondheid, concentreert op het realiseren van doelen, liefst samen met andere partijen. Zoeken naar overeenkomsten in plaats van tegenstellingen en altijd in het algemeen belang van Roosendaal.

Vitaal Liberaal ijvert voor een transparante overheid, die open en eerlijk communiceert met zijn burgers en ze vroegtijdig betrekt bij plannen die hen direct raken.

Kansen die nog onvoldoende benut worden zijn het doorontwikkelen van Leisurepark Roosendaal (De Stok en het Outlet) en de koppeling daarvan met de binnenstad, zodat die profiteert van het succes.

Ook blijven wij ons inspannen om in Den Haag de omleiding van de A58 op de kaart te krijgen. Wij vinden dat die verkeersader de stad uit moet. Bijkomend voordeel is dat we daar volop ruimte bij krijgen om huizen te bouwen.
Roosendaal huisvest steeds meer middelbaar en hoger onderwijs. Het biedt kansen voor de lokale economie wanneer deze opleidingen samenwerken met bedrijven en instituten, zoals het regionaal ziekenhuis.

Om al deze uitdagingen goed onderbouwd aan te kunnen pakken heb ik me omringd met deskundige en ambitieuze mensen die net als ik spijkers met koppen willen slaan.

Krijn Kraak, de nummer twee op de lijst, is al 3 jaar  burgerraadslid voor mij en brengt veel ervaring in als interimmanager en adviseur van overheden.
Op nummer drie staat Rianne Sieben, een vrouw met brede maatschappelijke interesses en zij bezit de capaciteit om die ook goed voor het voetlicht te brengen.

Vitaal Liberaal is verder trots op zijn ‘denktank’ die met veel deskundigheid en creativiteit problemen tegen het licht houdt en de gemeenteraadsfractie even verrassende als realistische oplossingen gaat aandragen.

De overigen op de lijst zijn:
4. Frans Hendrikx
5. Ewald Sieben
6. Pim van Reusel
7. Thomas Auping
8. Theo de Wit
9. Antoine Matheuse de Wit
10. Rolf Timmers
STEM LOKAAL, STEM VITAAL LIBERAAL
STEM LIJST 10!!Natuurlijk zoeken we nog meer sympathisanten of leden voor onze nieuwe partij.
Die kunnen zich aanmelden bij Jac Wezenbeek : J.wezenbeek@roosendaal.nl  tel.: 0653413675 of bij Krijn Kraak :  K.kraak@roosendaal.nl

1 Comment

 1. Beste Jac,
  Via deze weg wl ik me graag aanmelden als lid van je nieuwe Partij Vitaal Liberaal.
  Mijn vrouw Nannie en ik wensen je zeer veel succes met de komende Gemeenteraadsverkiezingen,
  onze stem heb je in ieder geval

  Ik zal bij deze een donatie doen van 50 euro incl. lidmaadschap voor mijzelf.

  Graag blijf ik op de hoogte van de vorderingen van je partij en wil graag uitgenodigd worden op eventuele ledenvergaderingen.

  met vriendelijke groet .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *