Laatste nieuws

by author page

1 comment Nieuws

 

Laatste nieuws van fractie Wezenbeek
Beste lezers,

Ik zit thuis. Dat zal geen nieuws zijn voor u allen.
Er wordt wel gewerkt hier door mij, veel gelezen en toch ook vergaderd. Vergaderd om met het gehele gemeentebestuur – niet te vergeten de ambtenaren – te proberen deze crisis het hoofd te bieden. Dat vergaderen gaat momenteel digitaal. Het is behelpen, maar het werkt. De normale cyclus van inspraak, commissie en raadsvergadering ligt voorlopig stil. Wel spreekt het presidium (de elf fractievoorzitters) elkaar iedere maandag, niet lijfelijk aanwezig maar digitaal. Door mijn voorlopige verwijdering (beroep loopt nog) uit de fractie van de VVD ben ik nu ook fractievoorzitter en maak dus ook deel uit van dat presidium. Veel hulde en complimenten gaan van mij uit naar burgemeester Han van Midden voor de manier waarop hij nu het geheel aanstuurt. Ook complimenten mijnerzijds voor de manier waarop minister-president Mark Rutte zich een waardig leider toont in deze periode.  Ik wens u allemaal heel veel sterkte toe met het beleven van deze zeer aparte tijd.

Let wel en ik herhaal: Blijf zoveel mogelijk binnen en houd afstand!! Zo gaat het ons lukken om deze situatie het hoofd te bieden. De maatregelen die al van kracht waren, zijn zojuist door onze minister-president verlengd tot en met MINSTENS 28 april!

Let wel: Alleen samen krijgen we corana onder controle!

Kijk op www.roosendaal.nl om steeds op de hoogte te blijven van het corona nieuws in de gemeente Roosendaal. Deze website wordt dagelijks ververst.

Ik wens u allen veel wijsheid en alle gezondheid toe, ook namens mijn zeer gewaardeerde burgerraadslid Krijn Kraak.

Met gastvrije en liberale groet,  Jac Wezenbeek 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *