Softdrugbeleid en veiligheid

Brief aan de gemeenteraad

Afgelopen vrijdag hebben het nieuwe college en alle gemeenteraadsleden een brief mogen ontvangen van de stichting Cannawijzer waarin gesteld wordt dat het beleid van de gemeente Roosendaal en het afwachten van de landelijke wietexperimenten tot na 2022 onverantwoord is.

In de aanloop naar de verkiezingen heb ik samen met Conciglio op 13 maart een voorlichtingsavond en debat georganiseerd over veiligheid en softdrugbeleid. Hierbij was Dimitri Breeuwer van de stichting Cannawijzer, naast Nicole Maalste en Charles Dorpmans, een van de sprekers die zijn licht over dit moeilijk onderwerp heeft laten schijnen. De presentaties zijn op hetConciglio You Tube kanaal en het debat is hier op mijn platform terug te kijken.

 

Ik ben benieuwd wat jullie van deze open brief vinden. Laat je mening achter op dit platform of stuur me een email op j.wezenbeek@roosendaal.nl

Ik hoor graag,  Jac

2 Comments

  1. Ik vind het heel bijzonder dat juist VVD en CDA binnen de coalitie een duidelijk van het landelijk beleid afwijkend standpunt hebben en daarmee verantwoordelijk zijn voor de standpunten van de nieuwe coalitie. Immers GroenLinks ziet graag een coffeeshop komen terwijl de Roosendaalse Lijst niet perse tegen is maar de resultaten van de experimenten wilt afwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *