Topkoks koken voor bewoners van St. Elisabeth

Jac Wezenbeek, Walter Cats (Lodge Visdonk) en Jos Oskam (Hotel Central Restaurant Sistermans) hebben afgelopen zondag gezorgd voor gastvrijheid en voor het nodige seniorenwelzijn!

Het was hun cadeau aan het jarige St.Elisabeth dat dit jaar negentig jaar bestaat.

De ruim 120 bewoners genoten van het eten. Bewoner meneer De Guijtenaere kon het na afloop maar amper geloven, zo heerlijk was het. “Het vlees, dat was zo mals als boter, echt verrukkelijk.” En bewoonster mevrouw Van Dijk had ook alle lof. “Door de keuze van de gerechten was het een echte herfstmaaltijd. En zo prachtig verzorgd. Zelfs de servetjes waren in herfstsfeer.”

De koks bereidden en serveerden de maaltijd in het restaurant van St. Elisabeth. Het feestmaal was de afsluiting van de feestweken waarin het woonzorgcentrum haar jubileum vierde.

Bron : bericht is gedeeltelijk overgenomen uit de Roosendaalse Bode

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.