Nieuwjaarsreceptie

Op 2 januari 2018 vond de nieuwjaarsreceptie plaats georganiseerd door de gemeente Roosendaal. We werden hartelijk ontvangen in de Sint Jan door de burgemeester Niederer en zijn vrouw. Na elkaar de nieuwjaarswensen te hebben uitgesproken werd me onmiddellijk  heel gastvrij een plateau met dranken voorgehouden. Ik wilde echter een kopje koffie. Dat was helaas niet mogelijk, wat ik erg jammer vond , want dat past niet in mijn gastvrijheidservaring.  Ik ontmoette al heel snel een collega-raadslid uit Hellevoetsluis waarvoor ik aan de bar een kopje koffie wilde halen. (Lukte daar ook niet) Vervolgens veel handjes geschud , ook met mede fractieleden en onze eigen wethouder.

Bij de speech van de burgemeester werd een indrukwekkende minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan onze oud burgemeester mr. dr. L. Schneider die op 31 december is overleden. Daarna volgde een mooi verhaal van onze burgemeester en werd het feestjaar R750 door hem samen met Cor Verbogt (voorzitter van de Stichting R750) geopend. (De speech van Niederer kun je hier terug lezen

Daarna barstte het orkest los en konden we niet meer met elkaar praten of netwerken door het harde lawaai van het overigens prima orkest.

Om kwart over negen heb ik dan ook met vele andere de St.Jan verlaten en heb ik een taxi genomen naar huis :). En thuis aangekomen heb ik eerst eens lekker een kopje koffie gedronken.

Met liberale en gastvrije groet,
Jac Wezenbeek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *