Medewerkers, Alchohol en drugs

Als Horeca man gaat het Jac zeer aan het hart wat er gebeurt in de horeca. Zo blijft het een groot probleem dat steeds meer horecamedewerkers veel te veel drank en/of drugs gebruiken. Hierdoor is het ziekteverzuim veel te hoog, maar ook gaat het ten kosten van de kwaliteit van de horecaonderneming. Hierdoor is het personeel vaak te moe en te onscherp om goed te kunnen presteren in hun baan die toch al onder een enorme werkdruk onderhevig is.

Chef-kok Ron Blaauw maakt zich er erg druk over in Entree, het magazine voor de Horeca.

Hoewel het drank- en drugs gebruik afneemt onder de jongeren volgens het onderzoek van het Trimbos-instituut, maken Amsterdamse ondernemers zich er nog steeds zorgen over.

De woordvoerder van de KHN laat weten dat zij samen met organisaties tips en adviezen gaan geven op dat gebied.

Heb je een vraag hoe je je beleid hier op aan kunt passen in je bedrijf kun je altijd bij Jac Wezenbeek terecht.

Lees hier het hel artikel van Entree.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.