CONCIGLIO PERSBERICHT

De overlast van drugsgebruik en drugshandel is in niet één Nederlandse gemeente zo groot als in Roosendaal” schrijft BNdeStem in juli vorig jaar naar aanleiding van de onderzoeksresultaten van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Roosendaal heeft de twijfelachtige eer deze nare ranglijst in Nederland aan te voeren. De situatie is met de recente schietincidenten in de woonwijken niet veel verbeterd. Dat is onacceptabel en daar zal iedereen het mee eens zijn. De vraag is wat kunnen en gaan we er doen?

Zoals voor ieder maatschappelijk probleem kunnen oplossingen alleen tot stand komen wanneer er op een professionele wijze aan gewerkt wordt. Luisteren naar deskundigen en naar de mening van anderen hoort daarbij.

Op 13 maart organiseren Jac Wezenbeek en Conciglio een informatieavond met landelijk bekende deskundigen en een politiek debat. Hierbij kunnen alle kandidaat raadsleden van Roosendaal zich op de hoogte stellen over de laatste ontwikkelingen in Nederland en met elkaar in debat gaan. De avond kan via livestreams op het Internet integraal gevolgd worden. (www.jacwezenbeek.nl)

Op deze avond zullen de volgende sprekers aanwezig zijn:

Nicole Maalsté van  Acces Interdit  
Nicole is autoriteit en doet onderzoek in moeilijk toegankelijke (criminele) milieus

Charles Dorpmans van Novadic Kentron        
Deze organisatie is dé expert voor verslavingszorg en verslavingskunde in Brabant. Charles houdt zich daar bezig met het monitoren vanontwikkelingen op de drugsmarkt.

Dimitri Breeuwer van Stichting CannaWijzer    
Bestuurslid consumentenorganisatie met goed inzicht in het gebruik van softdrugs

Voor meer informatie:

Jac Wezenbeek                                                                      Sylvia Torn
Lijst 5 nummer 8                                                                    Conciglio
Jac.wezenbeek@conciglio.org                                              sylvia.torn@conciglio.org
06 – 53413675                                                                      06 – 21430787

Over Jac Wezenbeek

Jac is als ex-horecaondernemer een ervaren luisterend oor en al twaalf jaar lid van de Roosendaalse gemeenteraad. Jac pleit voor eerlijkheid en transparantie en kan zich uitstekend vinden in de uitgangspunten van het Conciglio Manifesto.

Over Sylvia Torn

Sylvia is onderneemster en één van de initiatiefnemers achter de nieuwe Conciglio beweging. Conciglio stelt de mens centraal, staat voor samenwerking op basis van het derde alternatief en hanteert daarbij de zeventien duurzame doelstellingen van de Verenigde Naties.

Roosendaal, 2 maart 2018

Bekijk en download hier het persbericht in pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

  1. Pingback: Informatieavond & Debat Roosendaal - Stichting CannaWijzer (WeSmoke)

  2. Wellicht dat de burgervader eens in de spiegel zou moeten kijken en zichzelf eens zou moeten afvragen waar het fout is gegaan. Vervolgens wordt het hoogtijd om tot daadwerkelijke aktie over te gaan. Het sluiten van de coffeeshops heeft de zaak alleen maar verergerd.
    Ga eens kijken bij andere gemeenten ( niet BoZ) Ga eens in overleg met het Riec. Kom in aktie tegen de sindru en soft drugs!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *