Persbericht Burgemeester Niederer!

Naar aanleiding van de beschieting van een woning aan de Amethistdijk afgelopen nacht heeft burgemeester Niederer zojuist een persbericht doen uitgaan. De beschieting is volgens de burgemeester drugsgerelateerd.

Het volledige persbericht kun je hier lezen

Een uitgebreid nieuwsartikel in BNdeStem lees je hier.

Het is duidelijk dat er iets moet gaan gebeuren! Laat mij weten hoe jullie als inwoners van Roosendaal hierover denken. Je mening kun je kwijt op Praat mee! hier op deze website.

Bron Foto: Christian Traets

2 Comments

  1. Vanuit mijn werkzaamheden kom ik in veel gemeenten en ben ik betrokken bij het opstellen van een (nieuw) coffeeshopbeleid. In alle gevallen, ook in grensgebieden, wordt het coffeeshopbeleid juist weer gebruikt om problemen met betrekking tot illegale handel en overlast op te lossen. Hoe kan deze burgemeester dan met droge ogen beweren dat Roosendaal beter af is zónder de gecontroleerde verkoop van cannabis in een coffeeshop?
    Alle signalen en onderzoeken wijzen op precies het tegenovergestelde van wat Niederer nu zegt.
    Ik zou zeggen, Roosendaal kom onder die rots vandaan, de wereld is veranderd!

  2. de burgemeester heeft het al te ver laten komen. hij had al actie moeten ondernemen met het schietincident op de diamantdijk. achsraf iwts doen is te laat hij was al gewaarschuwd. mijn vrouw is enige jaren geleden ook al een zwaar mishandeld bedreigd met een vuurwapen op de desmijndijk ook uit die kringen de dader is nog steeds niet gestraft we horen erniks meer van zo gaat het hier in roosendaal en nederland ik schaam me dat ik roosendaler en nederlander ben echt waar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *