Gastvrijheid en Democratie ! Daar sta ik voor.  Bekijk de webversie
Gastvrijheid en Democratie, daar sta ik voor!
Bezoek mijn website

Mijn leven lang al. Als ondernemer in de horeca en de afgelopen twaalf jaar ook als gemeenteraadslid in Roosendaal. Om je van dienst te mogen zijn en je te vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Om ons Roosendaal “the better place to be” te maken. Voor iedereen, jong en oud, bewoner en bezoeker! 

www.jacwezenbeek.nl

Bezoek onze website
Motie unaniem aangenomen !
Tijdens de Raadsvergadering van 30 november 2017 is de VVD motie, aangedragen door Jac Wezenbeek in samenwerking met de VLP, De Roosendaalselijst en de CDA, “maak Roosendaal toegankelijk voor iedereen” unaniem aangenomen. Met deze motie wordt benadrukt dat Roosendaal aan de slag moet met de uitvoering van het VN-verdrag inzake de rechten van personen met een handicap.

Lees meer...
Topkoks koken voor St. Elisabeth
OPKOKS KOKEN VOOR BEWONERS VAN ST. ELISABETH
Coffeeshop ?
“De overlast van drugsgebruik en drugshandel is in niet één Nederlandse stad zo groot als in Roosendaal”schrijft BNdeStem in juli naar aanleiding van de onderzoeksresultaten van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Roosendaal heeft de twijfelachtige eer deze nare ranglijst in Nederland aan te voeren.

Zouden wij in Roosendaal niet juist het voorbeeld moeten geven en in een klap de voordeur en zoals de regering het nu ook wilt: de achterdeur gaan regelen?

Lees meer...
VVD Najaarscongres 2017
VVD Najaarscongres 2017

Dit jaar was het programma van het congres anders dan anders. Met dit vernieuwde programma werd het een actief en interactieve middag met verschillende sessies met als titel.


Lees meer...
Werkbezoek West Brabant Archief
Het West – Brabants Archief helpt u het verleden te ontdekken. Zij zorgen dat informatie uit de regio West-Brabant vindbaar en toegankelijk blijft. Daardoor wordt het mogelijk voor burgers, bedrijven, organisaties en verenigingen het heden beter te begrijpen.
 

Lees meer...

Roosendaalertje
Cultuurgoed

Als Horeca man en trotse burger van Roosendaal zet Jac zich in voor het behouden van cultuurgoed. Hij kan het dan ook niet laten om zich ook nog eens in te zetten voor het Roosendaalertje.

Lees meer...