50PLUS in de Roosendaalse raad

50PLUS in Roosendaal

Nieuwsbrief 1 50PLUS Roosendaal

50PLUS Roosendaal
Zeer geachte lezers,

Op zaterdag 16 oktober jl. ben ik in ’s-Hertogenbosch tijdens de Provinciale Ledenvergadering van 50PLUS Noord Brabant met algemene stemmen gekozen tot lijsttrekker voor de gemeente Roosendaal voor 50PLUS.

Met de beide burgerraadsleden van de fractie Wezenbeek : Krijn Kraak en Gerrit Vruwink en daarnaast Henk Hogeboom, provinciaal bestuurslid van Noord Brabant voor 50PLUS en Nikie Van Osta als secretaris, gaan we op 16 maart volgend jaar een aantal zetels binnenhalen.

Zoals u van mij gewend bent zal ik mij met al mijn kennis, kunde en ervaring nog meer in gaan zetten voor de goede zaak.

En wel:

Wij willen in de toekomst samenwerken en samen werken, we gaan voor een duurzame stadsontwikkeling met veel groen. Daarnaast kiezen we voor diversificatie van economische activiteiten en oneerlijke concurrentie blijven wij bestrijden. Efficiënte zorg krijgt bij ons veel aandacht, zowel thuis als in de instellingen, voor jong en oud. Wij kiezen voor moderne onderwijsfaciliteiten voor jong én oud. Transparantie en eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Een veilig, toegankelijk en bovenal GASTVRIJ Roosendaal voor iedereen. We blijven strijden voor meer openbare toiletten. Wij willen een wethouder van Horeca en Toerisme maar ook voor het ouderenbeleid.

50PLUS wil de voorzieningen in de dorpen en wijken behouden, de dorpen vitaal houden. Onrendabele buslijnen behouden, altijd een pinautomaat in de buurt, maar ook een brievenbus of een bushalte. Hoe kan je anders spreken over zelfredzaamheid? 50PLUS wil de AOW-gerechtigden en mensen met een kleine beurs gratis laten reizen.

Vindt u ook dat er voldoende woningen moeten zijn voor onze kinderen en kleinkinderen? En dat er een goede doorstroming moet zijn voor de ouderen die kleiner willen gaan wonen?50PLUS gaat meedoen aan de komende gemeenteraadsverkiezing in 2022, omdat deze vooral gaan over de belangen van de burgers!
Het moet anders!

Wilt u meedoen en ons helpen? Word lid! Aanmelden kan telefonisch en wel door te bellen naar 0800-5250502 (gratis) of ga naar www.50PLUSpartij.nl/lid-worden .

Het mailadres van het secretariaat in Roosendaal is nikievanosta@gmail.com

Telefoon : 0800 5250502
Email : roosendaal@50pluscampagne.nl
website : www.50pluspartij.nl/lidworden
Twitter : @50plusrsd
Facebook : 50 Plus Roosendaal

Met vriendelijke, seniore en gastvrije groeten,
Jac Wezenbeek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *